EHBO Cursus Internet Marketing

internet-marketing-nederland-ehbo-cursus

EHBO Cursus Internet Marketing
Voorheen de Google training

Duur: 4 uur + 8 uur online video

Kosten: 625 euro of een voucher van Vakantieveiling excl. Lesmateriaal.
Een bon met een bod van 35 euro of meer van Vakantieveiling kunt u ook inwisselen voor een van de volgende cursussen:

“De snelste weg naar Rome” wordt deze cursus ook wel eens genoemd. Snel factoren meer bezoekers nodig op je site?

Weinig uitleg, alleen maar praktische tips.

Beschikbare data

Lesmateriaal (Optioneel) dient naast de voucher te worden aangeschaft
Het lesmateriaal bestaat uit een dubbel DVD, de genoemde online video’s en sheets (online) is een essentieel onderdeel. De kosten hiervoor bedragen 35 euro ex BTW. Voor de locaties Woerden, Almere en Rijswijk is het lesmateriaal verplicht.

Voor de locaties in Eindhoven en Heerlen is het lesmateriaal niet verplicht maar wel sterk aanbevolen.

Reserveer via onze webshop NederlandInternet uw inschrijving met het lesmateriaal.

internet-marketing-nederland-cursus-bestellen

TIP: Tegen een geringe bijbetaling kunt u uw bon inwisselen voor een tweedaagse cursus waarin alle essentiële Internet Marketing onderwerpen aan bod komen.

Lees meer op ‘Succesvol online ondernemer + 20 uur online video


 

Wilt u in Eindhoven of Heerlen inschrijven zonder lesmateriaal dan kunt u dat hieronder doen

Wist is dat u dat door gebruik te maken van goede gratis tools als snel je ranking in Google verbeterd? Met goede tools kunt u doelgericht toewerken naar een top 1 positie in Google.

Dit is de meest pragmatische online-marketingtraining ter wereld. Na 5 minuten ben je al aan de slag om je website te verbeteren. In 4 uur tijd komen de beste gratis internetmarketingtools ter wereld aan bod. De meeste kan jij ter plekke uitvoeren. Sommige tools worden uitgelegd maar moet je thuis uitvoeren omdat ze vrij lang lopen. Reken op zo’n 4 uur aan huiswerk om deze tools thuis uit te voeren en de resultaten van de uitgevoerde tools te verwerken.

Na het uitvoeren van deze tools zal je omzet snel verdubbelen. Zowel website-, Google- als social-mediatools worden besproken. In de 8 uur durende extra online video leer je de achtergronden te begrijpen waarom deze tools jou zó snel zoveel extra verkeer opleveren.

Docent. Ir. S.L.C.M. Rooijackers. 18 jaar ervaring als internetmarketeer, schrijver van meer dan 14 boeken, spreker op veel congressen, winnaar van de Young Entrepreneurs prijs.

Certificaat: Optioneel kan je een online examen doen en krijg je bij slagen het certificaat “Google Expert” toegestuurd. Het examen en certificaat kosten gezamenlijk € 15,- (exclusief btw en inclusief verzendkosten).