Google – Google plus

Deze presentatie geeft aan wat Google+ is en wat u hier allemaal mee kunt.

Google+ bevat de standaardfuncties die je mag verwachten bij een sociaal netwerksite. Met je connecties op Google+ kun je updates, foto’s, video’s, links, locaties en berichten delen. Daarnaast is het mogelijk te chatten in een groep of individueel en zijn vrienden in te delen in cirkels. Updates delen, foto’s plaatsen, locaties melden en ook chatten is mogelijk.

Het voordeel van deze dienst is dat je zelf kan aangeven met welke connecties je welke informatie deelt. Zo is het mogelijk dat je sommige informatie wel met je vrienden wilt delen, maar niet met je familie. Hierbij is er veel aandacht geschonken aan de privacy van de gebruiker. Als hulpmiddel kun je connecties indelen in cirkels en zo een onderscheid maken.

De zogenaamde Hangouts zijn ruimtes binnen de netwerksite waar gebruikers kunnen rondhangen om te chatten. Vrienden ontvangen bericht wanneer iemand beschikbaar is voor een chat. Op deze manier spreek je niet direct iemand aan en is het meer vrijblijvend om in contact te komen met vrienden.

[private]

[/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland