Onzichtbare_SEO
Onzichtbare SEO *Nederlandse uitwerking

Onzichtbare SEO is een Amerikaanse internet marketing methode die moeilijke SEO onderdelen makkelijk toepasbaar maakt aan de hand van een paar simpele plugins. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het Split testen van advertenties, Schema en micro data toe te voegen aan je website/blog opmaak, pagina’s of de gehele websites/blogs op No follow zetten en “404 errors” omleidingen te kunnen creëren. Daarnaast gaat deze methode ook dieper in over hoe je een wordpress website/blog aan de hand van plugins kan optimaliseren, zoals bijvoorbeeld afbeeldingen aanpassen, snelheid verbeteren en lange onnodige codes kunnen verkleinen. En tot slot wordt je ook nog een mooie vertaal plugin aangeboden die ervoor kan zorgen dat ook je buitenlandse bezoekers tevreden zijn. Al deze bovenstaande informatie is namelijk sterk benodigd voor het kunnen verkrijgen van een optimale SEO waardering!

Deze methode wordt in maar liefs 10 Nederlandstalige powerpoint sheets aan je gepresenteerd, inclusief ongeveer 15 nieuwe WordPress plugins waarmee je de dagelijkse SEO problemen gemakkelijk kunt gaan aanpakken. Deze methode richt zich daarmee vooral op on-page SEO factoren en zorgt ervoor dat je website volledig is klaar gemaakt voor het kunnen bereiken van nieuwe bezoekers,klanten en vooral een hoge pagerank. Ook ben je aan de hand van deze methode veel meer in staat om bepaalde SEO onderdelen beter te leren begrijpen. Daarnaast is toch wel het grootste voordeel van deze methode dat je niet langer verplicht bent om kennis te hebben van CSS, HTML en PHP om aanpassingen binnen je WordPress website/blog te kunnen maken. Zoals ik al eerder zij is alles vanaf nu op te lossen met het weten van de juiste plugins!

De onzichtbare SEO methode zorgt ervoor dat vanaf nu al je WordPress website/blog problemen gemakkelijk op te lossen zijn met alleen de installatie van een plugin!

Download hier de  Onzichtbare Seo uitwerking!


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland