The Facebook Fanpage Thief *Nederlandse uitwerking

De Facebook Fanpage Thief is een Amerikaanse internet marketing methode die  inspeelt op de ontwikkelingen rondom Sociale invloeden, en dan vooral met betrekking tot de laatste SEO updates van Google.  Binnen deze methode worden namelijk door de maker James Penn, maar liefst 6 mogelijkheden gepresenteerd waarmee je andermans sociale volgelingen vriendelijk weg kan lokken voor een bezoekje naar je eigen website/blog. Natuurlijk zijn het allemaal wel methodes die ondersteund moeten worden door een website/blog met genoeg interactie en content dat de bezoekers ook daadwerkelijk terug willen komen. Je zou dus ook wel kunnen zeggen dat een sociale methode ook echt alleen maar werkt op een sociale website. Maar zelfs hiervoor komen genoeg Tips en Tricks binnen de uitwerking naar voren. Overigs is de Facebook Fanpage thief geschreven voor Facebook, maar de gepresenteerde methodes zouden net zo goed toepasbaar kunnen zijn op het nieuw gelanceerde Google +

Facebook_Fanpage_Thief

In maar liefst 18 Nederlandstalige powerpoint sheets wordt meer achtergrond informatie over the Facebook Fanpage Thief gegeven en worden de methodes  stap voor stap toegelicht. Daarnaast wordt er ook t bonus advies uitgereikt over hoe je het beste je website/blog kunt aanpassen voor het optimaal te kunnen profiteren van dit Sociaal succes. Binnen de uitwerking van deze methodes wordt overigs wel veel gebruik gemaakt van voorbeelden, stappenplannen en interessante plugins. Ook zijn het allemaal stuk voor stuk methodes waarbij gebruik wordt gemaakt van de bereidheid van andere sociaal aanwezige bedrijven. Hierover wordt dan vooral aangegeven dat hoe beter het materiaal wat jij  presenteer is, hoe gemakkelijker jouw woord en je bedrijf aan de hand van deze methodes de ronde gaan doen. Het is bovenal vooral een internet marketing strategie die je beter helpt te begrijpen waar de toekomstige invulling van SEO heen gaat.

Facebook_Fanpage_Thief

Dus wacht niet langer en pak die sociale Traffic nog voordat een nieuwe Google update het wellicht verplicht maakt!

[private] Download hier de Facebook Fanpage Thief uitwerking![/private]

Deze methode is getest door Mitchell van der palen van www.slimafvallen.nl

“Ik zou dit zeer zeker aanraden, het kan nooit kwaad om jezelf wat extra bij te scholen op het gebied van Facebook. Tevens is het altijd goed als samenvatting om verscheidene mogelijkheden helder op een rijtje te krijgen.”

Deze methode is getest door Mirjam Harthoorn van Vindjeworkshop.nl

“Ik heb alleen strategie 1 toegepast en dat slechts eenmalig.  Het leverde in 1 week tijd 6 nieuwe likes op!.”


 


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland