Twitter ManageFlitter

ManageFlitter biedt je de mogelijkheid je Twitter account “op te schonen”. De applicatie scant je Twitter-volgers op activiteit en op de aanwezigheid van een profielfoto en biedt je vervolgens een overzicht waarmee je eenvoudig inactieve Twitter-gebruikers kunt ontvolgen. Op deze wijze kun je je volgers filteren.

Tip: gebruik ManageFlitter in combinatie met TweetAdder (zie de video TweetAdder): gebruik TweetAdder om volgers te verzamelen en vervolgens ManageFlitter om inactieve volgers te ontvolgen. Op deze manier zorg je ervoor dat de ratio van het aantal Twitter-volgers ten opzichte van het aantal Twitter-accounts dat je zelf volgt verbeterd wordt.

Houdt wel rekening met de Twitter-reglementen ten aanzien van aggressive follow churn (het aggressief volgen en ontvolgen van Twitter-accounts).

Een leuke extra functionaliteit die ManageFlitter je biedt is het koppelen van je Google+ account aan je Twitter account. De onderstaande video-serie legt je deze, alsook de overige mogelijkheden van ManageFlitter uit.

Manageflitter deel 1
[private]
[/private]

Manageflitter deel 2
[private]
[/private]

Manageflitter Google+ koppelen aan Twitter
[private]
[/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland