Free Traffic Heaven *Nederlandse uitwerking

Free Traffic Heaven is zoals de naam het al zegt een Amerikaanse internet marketing methode die volledig zonder investeringskosten is opgezet. Deze methode staat vooral bekend om zijn Off-page SEO mogelijkheden en maakt daarbij vooral gebruik van zijn eigen ontdekte bronnen. Binnen deze methode wordt dan ook kort gezegd vooral uitgelegd welke  verspreidingsmiddelen door jouw per definitie zouden moeten worden toegepast voor het succesvol online vergaren van nieuwe bezoekers. Ook wordt hierbij een goede uitleg verschaft van waarom deze middelen van toegevoegde waarde voor jouw en je bedrijf zouden kunnen zijn, of ook wel voor de wat oudere marketing toepassingen hoe je deze vanaf heden van toegevoegde waarde kan gaan maken.

Free_Traffic_Heaven

In maar liefs 12 Nederlandstalige Powerpoint sheets die hieronder te vinden zijn wordt de volledige kracht van deze methode verder toegelicht.  De fundering van deze methode bestaat overigs vooral uit bekende online marketing toepassingen. Binnen deze marketing toepassingen kan dan worden gedacht aan onderdelen zoals bijvoorbeeld Video marketing, Bloggen, Persberichten,Ad swaps, Joint ventures en Email marketing. Iedereen is over het algemeen wel bekend met de losse promotiefunctie van deze  onderdelen, maar er zijn er maar weinig gebruikers die het echt de sterke persoonlijke invulling kunnen geven die het benodigd heeft. Naast dat deze methode daarom dieper ingaat op deze invul mogelijkheden, wil de maker van Free traffic heaven ook graag benadrukken dat het bij het toepassen vooral gaat om het maken van goede combinaties. Door het subtiel opzetten van een Crossmedia  platform kun je volgens hem tot wel 10.000 bezoekers per maand vergaren voor je webpagina . Je zou dan toch wel kunnen zeggen dat het met zulke hoge getallen wel het proberen waard wordt.

Free_Traffic_Heaven

Deze methode geeft je de toegevoegde waarde die je is de toekomst voor goede SEO rankings moet hebben!

[private]Download hier de Free Traffic Heaven uitwerking![/private]

Dit product is getest door Angeline Raaijmakers “Test coördinator” bij IMNL en waardevol bevonden voor zowel beginnende als ervaren SEO beoefenaars.


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland