geld-verdienen-met-linkedin-boek
Geld verdienen met LinkedIn

Als ondernemer (maar ook als professional of werkzoekende) is het essentieel een goed en goed onderhouden netwerk te hebben. Een sterk netwerk zorgt voor nauwe contacten, achteringangen bij bedrijven en organisaties waar u anders niet verder zou komen dan de voordeur, alsook ongekende mogelijkheden voor het vergaren van nieuwe contacten, zakenpartners, collega’s, werknemers, werkgevers en vrienden.

LinkedIn, het grootste professionele online netwerk ter wereld, maakt al het bovenstaande (en meer) makkelijker voor je; het biedt je niet alleen de mogelijkheid om eenvoudiger, overzichtelijker en efficiënter maximaal profijt te halen uit je netwerk maar tegelijkertijd ook als hub te functioneren voor je connecties om met elkaar in contact te brengen.

In tegenstelling tot platforms als Facebook, Twitter en Google+ richt LinkedIn zich voornamelijk op professionals. Door middel van LinkedIn kun je eenvoudig internationale contacten bijhouden, versterken en aantrekken, hetgeen in de huidige globaliserende maatschappij alsmaar belangrijker wordt.

Via LinkedIn wordt het eenvoudig om niet alleen je netwerk op de hoogte te houden van veranderingen in je werkzaamheden en interesses maar tegelijkertijd dergelijke wijzigingen bij anderen in de gaten te houden.
Daarnaast biedt LinkedIn je de mogelijkheid om je CV online te zetten, compleet met referenties. Op deze manier kun je je ‘personal branding’ versterken en bijvoorbeeld potentiële werknemers aantrekken.

In ‘Geld verdienen met LinkedIn’ toont Stefan Rooyackers, directeur van Internet Marketing Nederland, je stap voor stap de mogelijkheden van LinkedIn; van het opbouwen van een netwerk tot het optimaal inrichten van je persoonlijke (en bedrijfs-) profiel.

geld-verdienen-met-linkedin-boek

[private] [/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland