Google AdWords – AdWords software

Google AdWords – AdWords software
[private]
[/private]

AdWords software

Titel: Google Adwords Software

** Om u te helpen bij AdWords is er software beschikbaar. We gaan er nu enkele bespreken.

Titel: Adwords Software

U kunt op het gebied van software bij Google zelf blijven. Google biedt namelijk een eigen zogeheten AdWords Editor. Deze helpt u bij het beheren van uw campagnes.
U kunt ook kiezen voor software van een externe aanbieder. U kunt de Google AdWords Grader raadplegen voor hulp. Deze helpt u bij het optimaliseren van uw campagnes. Ook kunt u een beroep doen op de software SpyFu. Hiermee kunt u spieken bij uw concurrenten. U ziet met welke keywords zij succes hebben. Bovendien kunt u goede advertentieteksten bij hen afkijken. Dit kan u veel tijd,  moeite en testen besparen.

Titel: Adwords Software – Speed PPC

Speed PPC is een krachtig stukje software om u te helpen uw AdWords campagnes te perfectioneren. Zo biedt het hulp bij het vinden van de perfecte zoekwoorden voor uw campagnes. Ook kan het automatisch advertenties genereren die perfect op de doelgroep zijn afgestemd. En heel belangrijk: het leidt uw bezoeker naar een bijpassende landingspagina.

Titel: Adwords Software – WordStream

WordStream is er vooral op gericht om u met het tekstuele deel van uw advertenties te helpen. Het programma analyseert zoekwoorden voor u en integreert deze functie in uw AdWords account. Opvallend is ook dat het speciale tekst tools aanbiedt om u te helpen bij het perfectioneren van uw tekstadvertenties. En ook met negatieve zoekwoorden helpt het u door middel van de meegeleverde suggestion tool.

Titel: Adwords Software – AdWordAccelerator

Het programma AdWordAccelerator biedt enkele functies om het commerciële succes van uw online advertenties te vergroten. Het zoekt voor u uit welke van uw concurrenten op SEA-gebied het sterkst zijn. Ook kan het programma nagaan hoe u goedkoper kunt adverteren in AdWords. Bovendien helpt het u bij de jacht naar domeinnamen die commercieel succesvol kunnen zijn voor uw campagnes.

Titel: Adwords Software – Spionage tools

Wilt u uw concurrent bespioneren? Dan kunnen deze tools u helpen. KeywordSpy laat u in real-time meekijken in de keuken van de concurrent. SpyFu downloadt de meest succesvolle zoekwoorden van uw concurrent. PPC Web Spy geeft u in real-time een kijkje in het scala van zoekwoorden waar uw concurrent mee adverteert. ADSpy Pro houdt de strategieën van uw concurrent in de gaten.

Titel: Adwords Software overigen

Naast de eerder behandelde software is er natuurlijk nog veel meer keuze. Hier een kleine selectie van goede software voor AdWords.
PPC BidMax helpt u om uw AdWords campagnes te beheren.
Keyword Elite helpt bij uw SEO, het vinden van zoekwoorden en het spioneren in AdWords campages van anderen.
Tatvic AdWords Excel Plug-in helpt u om campagnes te analyseren in Excel.
GA Data Grabber geeft inzicht in data en statistieken van meerdere platforms, onder andere AdWords.
Tot slot Quantify, deze helpt u campagnes bij te houden op verschillende advertentienetwerken, waar AdWords er één van is.
Dat waren alle tools, doe er uw voordeel mee.


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland