Google AdWords – Google Shopping

Google AdWords – Google Shopping
[private]
[/private]

Google Shopping

Titel: Google Shopping

** Kent u Google Shopping al? Ik zal u vertellen wat het is en wat u eraan kunt hebben.

Titel: Google Shopping – wat is het?

Google shopping is een module van Google voor online winkelen. Het helpt mensen met het zoeken en kopen van producten. En het helpt winkeliers om deze mensen te bereiken.
De Google Shopping rubriek is te vinden in de zwarte menubalk van Google, onder de knop ‘Meer’. Ook vindt u soms Google Shopping items tussen de zoekresultaten. Shopping biedt bovendien ondersteuning om een AdWords campagne nog beter te maken. En het is onderdeel van de productvergelijker Google Product Search. Product Search gaat in de toekomst een belangrijke rol spelen in Google. Het is dus verstandig om er nu al uw voordeel mee te doen.

Titel: Google Shopping Hoe?

Om met Google Shopping aan de slag te kunnen dient u een productfeed te maken. In de meeste gevallen kunt u deze exporteren vanuit uw website. In deze feed moet in elk geval een opgave zitten van een aantal producteigenschappen. Deze zijn: titel, beschrijving, beschikbaarheid, prijs, product-id, btw en verzendkosten. Enkele gegevens kunt u optioneel opgeven. Dit zijn bijvoorbeeld de beschikbare maten bij kleding en productvarianten. Ook kunt u de locaties van uw fysieke winkels erin opnemen. Wanneer de productfeed klaar is kunt u deze aanmelden bij de basic settings van Google Merchants.


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland