Google AdWords – Mobiel adverteren en AdMob

Google AdWords – Mobiel adverteren en AdMob
[private]
[/private]

Mobiel adverteren en AdMob

Titel: Mobiel adverteren

** Het gebruik van internet op mobiele telefoons blijft maar groeien. Laat mij u vertellen hoe u goed mobiel kunt adverteren.

Titel: Mobiel adverteren cijfers

Het adverteren voor mobiele telefoons wordt ‘M commerce’ genoemd. Het is een nieuwe en groeiende markt. In 2012 gaat 3% van de online verkoop via M commerce. Voor 2016 wordt dit percentage op 7% geschat. 60% van alle mobiele gebruikers klikt minimaal 1 x per week op een advertentie. Populair zijn games, apps, bezoeken van een website, bekijken van een video, kortingsbonnen en direct het telefoonnummer bellen.

Titel: Waarom is een mobiele site beter?

Er zijn vier goede redenen om uw website mobiel te maken. Ten eerste verlaat 78% van uw bezoekers de site als deze niet mobielvriendelijk is. 61% van uw bezoekers wil direct kunnen bellen met uw bedrijf. 50% van de mobiele zoektochten leidt tot verkoop. En 40% van de mobiele zoekopdrachten is lokaal.

Titel: Mobiel adverteren nieuwe spelers

Door het gebruik van de smartphone komen er nieuwe mogelijkheden. Klanten kunnen op basis van hun fysieke locatie advertenties zien. Dit kan bijvoorbeeld op: Groupon Now, Amazone Kindle, Google Offers en Facebook Offers.

Titel: Waarom een aparte campagne voor Mobiel?

Waarom moet u een aparte campagne maken voor mobiel? Feit: aparte campagnes hebben een 35% hogere klikratio. U kunt dan ook beter een echte mobiele website hebben dan landingspagina. In plaats van tekstadvertenties kunt u beter grafische advertenties plaatsen. Bij voorkeur banners met interactie. Indien mogelijk: zorg voor mobiele betalingen.
De top 5 van dingen waarop men graag klikt bestaat uit: winkels, weer, restaurant / bar, sport en muziek.

Titel: Hoe stel je een mobiele campagne in?

Om een mobiele campagne in te stellen, gaat u naar ‘instellingen’. Daar kunt u PC / Laptops uit zetten. Zo blijven er alleen mobiele apparaten over. Maak bij voorkeur daarna banner advertenties. Beeld is altijd beter dan tekst.

Titel: Het alternatief AdMob

Het alternatief is Admob. Dit is ook van Google. Met AdMob kunt u ook adverteren in apps voor Android en iPhone toestellen. Ook kunt u adverteren op tablets zoals de iPad.
Hier volgt een korte video over AdMob.

//start de film

Titel: Voorbeelden gebruik AdMob

In het nu volgende filmpje krijgt u een mooi voorbeeld te zien van advertenties.

//start de film


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland