Google AdWords – Perfecte advertenties

Google AdWords – Perfecte advertenties
[private]
[/private]

Perfecte advertenties

Titel: Stap 4 – Maak perfecte advertenties (1)

Voor het perfectioneren van uw campagnes maakt u drie tot vijf advertenties per advertentiegroep. Zorg ervoor dat deze super commercieel zijn en gebruik hoofdletters per woord. Voeg dynamische zoekwoorden toe aan uw site en val op met speciale tekens. Zorg ervoor dat het zoekwoord direct achter de URL nog eens terugkomt.

Titel: Perfecte advertenties (2)

Schrijf onweerstaanbare, wervende teksten bij uw advertenties. Blijf wel binnen de limiet van het aantal tekens. Wanneer u niet goed weet wat u moet schrijven kunt u spieken bij de concurrent.
Vergeet ook de call to action niet! Doe een beroep op de bezoeker. Spreek diegene aan en lok hem of haar naar uw website. Natuurlijk is het belangrijk om u van de concurrent te onderscheiden door uw Unique Selling Point in te zetten.

Titel: Perfecte advertenties – Optimaliseren

Om uw advertenties perfect te optimaliseren hebt u een goede strategie nodig. Hier is er een van mij waarmee u uw voordeel kunt doen.
Zorg er ten eerste voor dat u meerdere advertenties heeft lopen. Ongeveer drie tot vijf. Kijk vooral tijdens de eerste maand welke hiervan goed scoren en waarop u de hoogste conversie binnenhaalt. De advertenties die slecht lopen haalt u eruit en vervangt u door andere advertenties. Let nu op! Na een maand gaat Google de advertentie tonen waarop het meest geklikt is. Dit hoeft niet altijd de beste te zijn. Houd zelf ook goed in de gaten welke advertenties voor u winstgevend zijn.


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland