Google AdWords Presentatie

Om je doelgroep nog beter te kunnen bereiken wil je, of ben je al, met Google Adwords aan de slag gegaan. Maar hoe werkt deze tool van Google nou eigenlijk? Heb je wel goed in de gaten waar je geld naar toe gaat en wat het uiteindelijk oplevert?

Voor het aanmaken van de juiste Adwords campagne zijn er veel verschillende factoren belangrijk. Hoe staat het met de kwaliteitsscore van je account? Gebruikt je wel de juiste zoekwoorden? Wordt je advertentie wel op de juiste tijdstippen aan de juiste doelgroep getoond? Dit zijn allemaal vragen die in deze cursus beantwoord worden.

google-adwords-cursus-internet-marketing-nederland

Als je deze instellingen niet juist in stelt, dan bent je letterlijk geld aan het verbranden. Vele zullen wel eens gestart zijn met de gratis €50 bon die je van Google heeft gekregen. Weet je nog hoe snel deze €50 opgegaan is? Wat heeft deze €50 u uiteindelijk opgeleverd? Waarschijnlijk niet veel, omdat Google je niet heeft uitgelegd hoe je de juiste Adwords campagne moet maken.

Door het downloaden van deze powerpoint presentatie wordt je aan de hand meegenomen van het aanmaken van een account tot het adverteren op Youtube en het koppelen van je Google Analytics account.

[private]

[/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland