Google+ Persoonlijk Profiel Wijzigen

Op Google+ kun je zowel een persoonlijk profiel als een bedrijfsprofiel aanmaken.
Op beide profielen kun je informatie en berichten plaatsen en in contact treden met andere Google+-gebruikers; het grote verschil tussen de twee types accounts moge echter duidelijk zijn: waar persoonlijke Google+-profielen gebruikt worden door personen zijn berijfsprofielen bedoeld voor bedrijven en organisaties.

Dit heeft niet zozeer impact op de vormgeving van het profiel maar des te meer op de wijze waarop je interactie kunt aangaan met andere Google+-gebruikers:

  • Met een persoonlijke Google+-account kun je (in principe) alle andere Google+-gebruikers volgen (alsook toevoegen aan verschillende kringen) en daarmee op de hoogte blijven van al hun openbaar gedeelde berichten.
  • Met een bedrijfsmatige Google+-account kun je enkel personen aan cirkels toevoegen die je bedrijfs-account volgen. Je kunt dus niet zelf actief volgers gaan verzamelen door zelf accounts te gaan volgen; enkel wanneer een Google+-gebruiker ervoor kiest je bedrijfs-account te volgen kun je deze terugvolgen en in een kring plaatsen. Vervolgens kun je, na de volgers van je bedrijfsaccount aan verschillende kringen toe te hebben gevolgd, specifieke informatie met hen delen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het delen van specifieke berichten voor partners, klanten, werknemers en concurrenten.

Als je er eenmaal voor hebt gekozen een persoonlijk profiel aan te maken op Google+ zul je hier ook de informatie op willen toevoegen of wijzigen. Deze video legt je uit hoe je dat eenvoudig kunt doen.

[private]
[/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland