Google+ Bericht Delen

Na je persoonlijke of zakelijke account aan gemaakt te hebben op Google+ wil je natuurlijk je kennis en interesses delen met de rest van de (Google+-)wereld.

Deze video legt je uit hoe je dit kunt doen.

In tegenstelling tot andere social media-kanalen biedt Google+ je enkele handige mogelijkheden voor het opfrissen van je bericht en/of het verhogen van de vindbaarheid van je berichten.
Hieronder vind je een aantal tips:

  1. Wil je ervoor zorgen dat iemand een persoonlijke melding ontvangt wanneer je een bericht hebt geplaatst? Plaats dan “+gebruikersnaam” in je bericht (waarbij gebruikersnaam uiteraard de gebruikersnaam is van de desbetreffende Google+-gebruiker).
  2. Wil je ervoor zorgen dat mensen eenvoudig je bericht terug kunnen vinden als ze op zoek zijn naar berichten over een bepaald onderwerp waarover je regelmatig berichten plaatst? Maak dan, net als bijvoorbeeld op Twitter of Pinterest gebruik van #hashtags. Door bijvoorbeeld “#facebook” te typen wordt je bericht toegevoegd aan de berichten die een gebruiker zal vinden wanneer hij op Google+ zoekt naar berichten over, in dit geval, Facebook.
  3. Wil je tekst dikgedrukt maken? Typ dan *tekst* (waarbij “tekst” uiteraard de door je ingegeven tekst is).
  4. Wil je tekst schuingedrukt maken? Typ dan _tekst_
  5. Wil je tekst doorstrepen? Typ dan -tekst-

[private]
[/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland