Google+ Profielfoto En Omslagfoto

Een goede, duidelijke, visueel aantrekkelijke profielfoto en omslagfoto zijn essentieel op Google+; hierin is het platform niet anders dan andere social media-netwerken. Zorg er dan ook voor dat je profielfoto en je omslagfoto een goed beeld geven: van jou als persoon (in het geval van een persoonlijk profiel) of van je bedrijf of organisatie (in het geval van een bedrijfsprofiel).

In het geval van een omslag- en profielfoto op een persoonlijk profiel is het belangrijk in gedachten te houden dat beide afbeeldingen een goede, neutrale maar vooral authentieke vertegenwoordiging van je persoonlijkheid verwoorden (mits deze afbeeldingen niet onder in categoriĆ«en als “iets te leuke zaterdag-avonden” of “was hier maar geen foto van gemaakt” vallen.

In het geval van een omslag- en profielfoto op een bedrijfprofiel is het belangrijk dat de uitstraling van beide afbeeldingen overeenkomt met de uitstraling van je bedrijf op andere social media-kanalen en de uitstraling van je bedrijf op je website. In het Engels noemt men dit “brand alignment”, te vertalen in het Nederlands als het synchroniseren van al de uitingen van je merk.

In deze video leer je hoe je profielfoto en omslagfoto op Google+ kunt wijzigen.

[private]
[/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland