internet-marketing-nederland-google-seo
SEO – SEO tips

Wanneer je begint met internet marketing moet het duidelijk zijn wat je algehele strategie is. Als deze niet duidelijk op papier staat is de kans van slagen klein. Als eerste moet je dus een aantal duidelijke doelstellingen hebben in je algehele marketingbeleid zoals; hoeveel tijd ga je per week besteden aan je online contacten, wat is het doel van je site, wat moeten bezoekers voor acties ondernemen op jouw site.

internet-marketing-nederland-google-seo

Als dat allemaal duidelijk is, is het tijd om de SEO ( zoekmachineoptimalisatie ) van je website aan te gaan passen en per pagina te optimaliseren. Daarbij is het belangrijk om te weten hoe je doelgroep naar jouw opzoek is. Maak hierbij gebruik van een gratis tool zoals Google Analytics.Met deze informatie bepaal je wat de beste keywords, discriptions en afbeeldingen zijn om jouw doelgroep mee te kunnen bereiken. Omdat SEO optimalisatie veel werk is en per pagina aangepast moet worden, is het belangrijk om dit van ter voren al vast te leggen.

internet-marketing-nederland-Google-analytics

Als je nog geen gebruik maakt van een analyse tool zoals Google Analytics, zorg er dan voor dat je eerst minimaal 4 weken gegevens verzameld voordat je aan de slag gaat. Misschien kom je er namelijk achter dat bepaalde pagina’s veel beter bezocht worden dan andere. Dan is het van belang om je planning zo in te stellen, dat deze pagina’s als eerste worden geoptimaliseerd. Want blijkbaar is jouw doelgroep ge├»nteresseerd naar de informatie op deze pagina’s.

[private] [/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland