internet-marketing-nederland-google-plaatjes-zoeken
Google Zoeken Op Google Images

In de natuurlijke zoekresultaten van Google worden ook steeds vaker afbeeldingen getoond; op dit moment al bij meer dan 3% van de zoekopdrachten. Deze afbeeldingen komen uit de database van Google Images ( Google afbeeldingen).

internet-marketing-nederland-goolge-afbeeldingen-zoeken

Per dag zijn er duizenden mensen die op zoek zijn naar die ene geschikte afbeelding om te gebruiken. Hoe mooi zou het dan niet zijn, als ze juist jouw afbeelding gaan gebruiken?

Om goed gevonden te worden in Google Images is het van zeer groot belang dat je al begint met de foto’s de juiste namen te geven. Google scant namelijk wat er op de afbeelding staat en dit wil hij graag koppelen aan de juiste naam. “ja echt! Google kan aan de vormen en kleuren herkennen wat voor plaatje het is.”Heb je bijvoorbeeld een afbeelding van een flesje noem de foto dan niet  “afbeelding00002”, zo kan Google Images nooit de link leggen en zal jouw foto ook niet getoond worden.

Maar waarom is het dan zo interessant dat internetgebruikers jouw foto’s en afbeeldingen gaan gebruiken? Als je er voor zorgt dat deze afbeeldingen en foto’s jouw bedrijfsnaam bevatten, maken ze ongemerkt en nog belangrijker gratis reclame voor jouw product,dienst of bedrijf. Misschien gaan ze deze afbeeldingen wel doorsturen naar vrienden of nog mooier plaatsten ze hem op hun eigen website ( met jouw naam als titel van de foto ).

De video hieronder laat zien hoe je het beste gebruik kan maken van Google Images. Ook toont hij de belangrijkste zakelijke voorwaarden om goed te scoren in Google Images.

[private][/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland