Linkparties *Nederlandse uitwerking

Het meedoen of het geven van een Linkparty is een hot and happening internetmarketing methode afkomstig uit Amerika. Een linkparty is te omschrijven als een blog evenement waarbij een blog besluit host te zijn voor een bundel aan thema gerelateerde verhalen. Onder de gebruikers wordt Linkparties vooral gezien als een manier om geïnspireerd te worden, nieuwe mensen te ontmoeten en eigen materiaal te kunnen delen. Maar binnen deze methode omschrijving is Linkparties vooral een bedrijfsmatige internet marketing methode die  kan zorgen voor zoveel mogelijk waardevolle backlinks en traffic naar je eigen website.

Linkparties

In Amerika alleen al worden er  dagelijks ongeveer 100 nieuwe Linkparties georganiseerd. De reden dat deze Linkparties op zo grote schaal plaats vinden is vanwege de vele voordelen die het  voor de host,de deelnemende webpagina en ook de bloggers biedt. Linkparties gaan overigs altijd van start met een blog eigenaar of ook wel host die een niche gerelateerd thema kiest wat vervolgens als richtlijn gaat dienen voor het schrijven van elke deelnemende blogpost. Er wordt daarna van de deelnemers verwacht dat ze een  blogpost ergens binnen hun eigen blog  plaatsen. En de uitwisseling van de link van deze blogpost kan dan leiden tot succesvolle backlinks en hordes aan traffic naar je webpagina.

Binnen deze 13 sheets-delige powerpoint verteld de maker James Penn over zijn eigen ervaringen met Linkparties en hoe hij het succesvol heeft  weten toe te passen voor zijn eigen site. Ook verteld hij je eventuele stappen die je moet ondernemen om je bedrijf succes te kunnen garanderen met deze methode. Dit gaat van advies over het succesvol uitwisselen van links tot aan de voordelen van het zelf kunnen hosten van een Linkparty.

Linkparties

Omdat de kern en kracht van Linkparties zich bevind in bloggen wordt deze methode wel aangeraden voor mensen met een blog die eventueel gelinkt is naar hun bedrijfsite. Natuurlijk is het ook altijd nog mogelijk om tijdens het uitvoeren van deze methode een blog op te starten en te koppelen, omdat u deze waardevolle mogelijkheid simpel weg gewoon niet kan laten liggen.

Deze methode is gemakkelijk en vooral gratis in gebruikt en kan je volgens James Penn  tot wel 5000 bezoekers per maand opleveren.

[private]Linkparties[/private]


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland