Over Ons

De Internet Marketing Nederland Academy is Nederlands eerste en enige online kennisplatform op Internet Marketing-gebied.

 

Achtergrond
Internet Marketing Nederland (IMNL) is sinds 2009 actief in de Internet Marketing-branche, ondermeer door het aanbieden van cursussen door heel Nederland. Uit deze cursussen bleek vaak dat cursisten niet voldoende handgrepen hebben om zelfstandig vooruit te kunnen met Internet Marketing.

Op basis van deze ervaring besloot IMNL in mei 2012 te beginnen met de ontwikkeling van een nieuw concept. Het doel: het creëeren van een online kennisplatform waarop ondernemers èn particulieren door middel van video-cursussen, e-books en presentaties niet alleen up-to-date kunnen blijven maar tevens op hun eigen tempo aan de slag zouden kunnen met Internet Marketing. Dit platform, de IMNL Academy, werd op 1 september 2012 gelanceerd.

 

Wat is het doel van de Internet Marketing Nederland Academy?
Het wegwijs maken van ondernemers èn particulieren op Internet Marketing-gebied. De Internet Marketing Nederland Academy leert u hoofd- en bijzaken te onderscheiden en zo doeltreffend en efficiënt uw online aanwezigheid in te richten.

 

Wat biedt de Internet Marketing Nederland Academy?

  • In tegenstelling tot offline curssussen en workshops biedt de Internet Marketing Nederland Academy gebruikers de mogelijkheid op hun eigen tempo, in hun eigen tijd enkel datgene te leren wat voor hen van toepassing is.
  • In tegenstelling tot het merendeel van de nieuwsbronnen (e.g. blogs en seminars) waarop men de laatste updates kan vinden op Internet Marketing-gebied, schept de Internet Marketing Nederland Academy orde in de chaos; u leert doelgericht datgene dat van toepassing is voor uw bedrijf of organisatie (of voor u persoonlijk).

Zijn er belangrijke updates over bepaalde onderdelen? De gebruikers van de Internet Marketing Nederland Academy ontvangen iedere maand de belangrijkste Internet Marketing updates; duidelijk, relevant en up-to-date.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?
Aarzel dan niet contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

 

De Internet Marketing Nederland Academy is een product van Internet Marketing Nederland (IMNL), onderdeel van Ster Shop B.V., KvK-nummer 17110779.