Social media overdrive *Nederlandse uitwerking

Social media overdrive is een Amerikaanse internet marketing methode waarbinnen de kracht van Social media voor het aantrekken van nieuwe bezoekers uitgebreid wordt toegelicht. Dat Social media de toekomst van SEO pageranking zal worden maakte Google al eerder duidelijk door het willen gaan lanceren van een zoekmachine met toegevoegde Google+ zoekresultaten. Daarnaast sluit het begrip Social media ook beter aan op Google’s wens om in de toekomst meer sites te willen gaan belonen met een toegevoegde waarde voor de bezoeker. Deze toegevoegde waarde is ook wel door te vertalen naar sites met veel bezoekers,interactie en kwaliteit content. En waar haal je nou meer bezoekers, interactie en kwaliteit content vandaan dan van sociale media?

social_media_overdrive

Deze methode is overigs ontwikkeld omdat de makers teveel ondernemers op het internet tegenkwamen die social media en de marketing kracht erachter volledig onderschatten. Deze gebruikers weten meestal wel hoe ze een profielpagina voor hun bedrijf moeten aanmaken, maar zijn volledig onbekend met het vervolgens correct inrichten en vormgeven van die pagina. Deze methode is opgezet om ondernemers meer met deze onderdelen te gaan helpen, om ze te gaan onderwijzen in de manieren waarop social media volledig ingezet kan worden voor het verkrijgen van bezoekers en dan vooral potentiële kopers.

social_media_overdrive

Deze methode bestaat uit 20 Nederlandse Powerpointsheets waarbinnen de mogelijkheden voor een bedrijf met zowel Facebook, Twitter, Youtube, Squidoolens, Podcast, Blogging en Rss grondig worden toegelicht. Deze methode maakt vooral de kern van Social media duidelijk en geeft je daarmee goede ideeën van hoe het voor jouw eigen bedrijf in de praktijk kan worden toegepast. Kort gezegd weet je straks door Social media Overdrive beter waar je mee bezig bent en wat dan ook je volgende stap zou moeten zijn.

Je maakt je website en je bedrijf op deze wijze als het ware toekomst proof, omdat Social media steeds meer de kern begint te worden van internet gebruikers.

[private]Download hier de Social Media Overdrive uitwerking![/private]

Deze methode is getest door Laura Sörensen van www.123psychologie.nl

“Ik zou deze methode aan iedereen aanraden die zelf wel wat verstand van de basis van Social Media heeft. Je kunt er vooral je huidige kennis mee verdiepen, en ermee controleren of je nog steeds op de juiste weg bezig bent en of je er het optimale heb uitgehaald “


Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland