Aanmeldpagina IMNL Tester

Als officiële  tester van Internet Marketing Nederland ontvang je van ons een jaar lang gratis toegang tot het onderdeel “Amerikaanse strategieën” van de Internet Marketing Nederland Academy. Dit onderdeel van de Academy wordt iedere maand aangevuld met de nieuwste Internet Marketing-methodes uit de VS.

Deze methodes worden door ons aangekocht van populaire Amerikaanse forums en vervolgens gefilterd aan de hand van opkomende trends en ontwikkelingen.
Veel van deze methodes worden binnen de VS omschreven als “veelbelovend”en “succesvol”; met jullie hulp willen we gaan ontdekken hoe succesvol  ze daadwerkelijk kunnen zijn, om daarmee het kaf van het koren te scheiden.

 Wat krijg je als tester?

  • Toegang tot het onderdeel “Amerikaanse strategieën
    binnen de Internet Marketing Nederland Academy.
  • De mogelijkheid tot het gratis testen Internet Marketing tools
    op je eigen social media-kanaal of website.
  • Promotieruimte voor jou of je bedrijf: de resultaten van de test zullen openbaar gepubliceerd worden op de Internet Marketing Nederland Academy*.

* De resultaten zullen worden gepubliceerd met persoonlijke informatie naar keuze, variërend van een LinkedIn-profiel tot een vermelding van je social media-kanalen, bedrijfsnaam of website. Uiteraard ontvang je, als dankbetuiging, ook een eervolle vermelding van ons.

Wat vragen wij van jou als tester?

  • Een concrete samenvatting van de geteste methode inclusief de stappen/tips die gevolgd zijn en de externe links of bronnen die daarvoor benodigd waren.
  • Een overzicht in tekst of beeld van de behaalde testresultaten per methode.
  • Een eindconclusie met een toegevoegd beoordelingscijfer op een schaal van 1 tot 10.

Let op!
Na je toegang te hebben verschaft tot de Academy ben je verplicht minstens één methode te testen en de testresulaten van deze methode met ons te delen. Mits wij binnen één maand geen testresultaten van je ontvangen wordt je toegang tot de Academy opgeheven. Als je account de opheffingsdatum nadert zullen wij contact met je opnemen.


Heb je nog vragen of wil je jezelf graag als tester aanmelden?

Vul dan het onderstaande contact formulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.