WordPress SEO made Simple *Nederlandse uitwerking

WordPress SEO Made Simple is een Amerikaanse internet marketing methode die je kort en bondig de geheimen vertelt over het bereiken van succesvolle SEO voor je bedrijfspagina. Dit is binnen deze methode vooral te bereiken door simpelweg een paar subtiele veranderingen toe te voegen aan de technische inhoud van je WordPress-website. Deze methode gaat daarom ook als het ware verder waar het creëren van je WordPress-site ophoudt. Het leert je meer dan de basis tools en plugins die WordPress zelf aanbiedt, en geeft je uiteindelijk dan ook waardevol advies over hoe je optimaal rendement uit de SEO van je bedrijfspagina kunt halen.

wordpress-seo-made_simple

Zoals de naam al zegt is WordPress SEO Made Simple een methode die SEO voor WordPress-Sites gemakkelijker maakt. Deze methode zorgt er dus voor dat SEO voor iedere ondernemer met een WordPress-Site vanaf heden veel gemakkelijk is toe te passen. Met deze methode word je aan de hand van 11 Nederlandstalige Powerpoint sheets langs een simpel stappenplan geleid waarin alle onderdelen, die essentieel zijn voor het promoten van je WordPress-Site  langs zullen komen. In deze sheets worden dan vooral onderwerpen behandeld zoals het toepassen van essentiële Plugins, Bijvoorbeeld de Plugins SEO smart Links, Twitter widget, All-in-One SEO pack en ook nog een over hoe je de waarde van Google sitemaps het beste kunt gebruiken. Ook zijn de voorgestelde Plugins binnen deze methode allemaal Plugins waar na installatie en configuratie uiteindelijk geen verder onderhoudt benodigd is. Je zou dus bijna kunnen zeggen dat aan de hand van deze methode je SEO zo goed als automatisch door je site geregeld kan worden.

wordpress-seo-made_simple

Kortom deze methode biedt voor iedere WordPress-site eigenaar een toegevoegde waarde, omdat deze methode verder gaat waar het basis ontwerp ophoudt.

[private] Download hier de WordPress Seo Made Simple uitwerking! [/private]

Dit product is getest door Angeline Raaijmakers “Test coördinator” bij IMNL en waardevol bevonden voor beginnende SEO beoefenaars.

Deze methode is getest door Akkie Riewald van www.MARAcommunicatie.nl

“Wanneer je een startende ondernemer bent en je beschikt  over een net nieuwe website is deze optie zeker aan te raden. Het is een eye-opener en brengt je als starter naar een iets hoger niveau. Daarbij brengt het je wat nieuwe kennis over SEO en wordpress.”Comments are closed.

Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland
Internet Marketing Nederland